Raman, Anubhav Özel Seri Ensest Hikaye Arşivi

Meteorfall

Administrator
Yönetici
Biz genç arkadaşız, Raman, Anubhav ve esas Karun. Biz gençler Lucknow'da yaşıyoruz. Orada hepimiz aynı üniversitede okuduk ve sonrasında hepimiz Bangalore'da aynı şirkette iş bulduk.

Aramızdaki bağ kopmazdı. Her zaman birlikte takılırız ve birlikte yaşarız. Gençlerin geri kalanının hiç arkadaşı yoktu ve bizim onlara ihtiyacımız bile yoktu. Raman, evliliği sadece birkaç ay önce gerçekleşen gençlerin en büyüğüydü. Görümcesini de yanında Bangalore'a götürdü.

Bangalore'da 3 katlı bir binada yaşıyoruz. Raman zemin kattaydı ve Main ise en üst kattaydı.

Evlenmeden önce birlikte yaşıyorduk. Ama evlendikten sonra ikiniz ayrıldınız. Raman'ın karısının adı Prajakta'dır ama herkes ona Praju der. Biz ona Praju Bhabhi de diyoruz. Kısa sürede aramızdaki bağı anladı ve çok şükür çok anlayışlı davrandı.

Yavaş yavaş o da çetemize üye oldu. Evlenmeden önce asla içki içmek gibi bir şey yapmadı. Par hum genç karte the. Sonra Raman bir kez daha ısrar etti ve o da kabul etti. Sık sık birinin evinde kalıyor, akşamları içki içiyor, dans ediyor ve akşamları yalnız geçiriyorduk.

Artık Bhabhi'ye sadece Praju diyoruz. Sık sık benim ve Anubhav'ın önünde uzanırdı. Çok fazla çift anlam kullandı ama hiçbir zaman ona yanlış gözlerle bakmadık.

Bu bir günlük bir mesele. Burada ofis otobüsüne bindik. Otobüse ilk ulaşan Anubhav oldu. Aşağıya bakıyordum ama Raman Bhai'nin ana kapısının açık olduğunu gördüm. Tam o sırada kapı kapandı ve o ve Praju onu büyük bir tutkuyla öpüyorlardı.

Praju Raman'ı duvara itmişti. Pragu'nun sırtını görebiliyordum. Üzerinde sadece bir tişört vardı ve aşağı inmedi. Pata, tişört poposunu kapattığı için külot bile giymemişti.

Bhabhi'nin kıçını ve çıplak bacaklarını gördükten sonra aletim azgınlaştı. O gün Praju'yu okuduktan sonra ilk defa kirli düşünceler aklıma geldi. Bir süre sonra Raman da otobüse bindi. Ereksiyon halindeki penisi hâlâ koşuyordu.

O günden sonra Pragu’yu defalarca kontrol etmeye başladım. Herkesin gözünden kaçının. Herkes kıyafetlerini çatıya yaydı. Artık Bhabhi'nin kıyafetlerini sık sık kontrol etmeye başladım. Elbiselerini daima bluzunun altında kuruturdu.

Çok seksi iç çamaşırları giyiyordu. Her zaman sütyen ve külot uyumu. Ayrıca iç çamaşırlarının fotoğraflarını da çekmiştim ve sık sık Praju'yu iç çamaşırlarıyla mastürbasyon yaparken hayal ederek ateşimi yatıştırıyordum.

Bir gün hayalimin gerçekleşeceğini hiç düşünmemiştim. Bir gece Pragu'nun dairesinde kaldık. Sık sık bira içeriz ama geceleri bize Black Dog'un ana şişesi getirilir.

Praju da hiç tereddüt etmedi ve vurmaya devam etti. O gün siyah bir sari giymişti ve bluzun arkasında sadece Bhabhi'nin sırtının görünmesini sağlayan bir iplik vardı. Yavaş müzik çalıyordu ve Raman ile Bhabhi önümüzde şehvetli danslar yapıyorlardı.

İkisi de birbirinin belinden tutuyordu. Anubhav da arada bir ıslık çaldı. Bir süre sonra ikisi de yerlerine gelip oturdular. Raman bhai çok uykulu hissediyor. Herkes uykulu hissediyor. Praju'nun bana olan ilgisi beni uyanık tuttu. Tabhi romantik bir şarkı çaldı.

Praju Bhabhi dedi ve Raman Bhai'yi uyandırmaya çalıştı ama Raman Bhai dinlemedi. Sonra Pragu beni aldı. Bu fırsatı nasıl kaçırabilirim? Ben ayrı ayrı dans ediyordum ama Bhabhi bana sarıldı ve dans etmeye başladı. Elimi bluzunun ipine koydum, sonra çıkardım.

Pragu: Sharma neden kalıyorsun, beni tut.

Daha sonra elimi onun sırtına koydum, o da elini benimkinin üzerine koydu. Çok yakın dans ediyorduk. Gözlerimi dudaklarından ayırmak benim için çok zordu. Zavallı adamım, keşke seni öpebilseydim. Sonra Bhabhi bana sıkıca sarıldı. Gözlerim Raman ve Anubhav'a takıldı. İkisinin de gözleri kapalıydı. Bu ikisinin çok eşcinsel olduğunu anladım.

Şimdi elimi yengemin beline koydum. Kendimi cennette hissediyordum. Praju kıçımı tuttu ve beni itmeye başladı. Alt kısımdaki ereksiyonumu hissediyor olmalısınız. Ayrıca birkaç kez kalçasına bastırdım.

Sonra Praju çenesini boynuma koydu ve boynumu öptü. Vücudumdan bir akım geçmeye başladı. Ben de gözlerimi, yüzleri öne eğilmiş bir şekilde koltuklarında yatan ikisinden ayırmadım. Praju'yu hafifçe boynundan öptüm ve sonra onu yaladım.

Pragu çok heyecanlandı. Yüzümü bana çevirdi ve öpmeye başladı. Birkaç saniye sonra odaya girmesini işaret ettim.

İçeri girdiğimizde tekrar öpüşmeye başladık. Sonra hızla sarimi çıkardım. Odanın ışıklarını kapalı tuttuk. Bluzunu çıkarıyordum, sonra elini belime koydu ve penisime bakmaya başladı. Hızla altlığımı indirdim. Yatağa oturdu ve önümde yemek yedi. İç çamaşırımı indirdi.

Gözleri bir kez daha büyüdü. Daha sonra hızla penisimi emmeye başladı. Her şey çok hızlı oluyordu. Büyük bir taburcu olacakmış gibi hissettim ama buna izin vermedim.

Praju'yu yere yatırdım ve hemen iç etekliğini hazırladım ve kırmızı külotunu çıkardım. Unki kedi dudakları kaafi aptal renk tonu ek-dum mükemmel.

Sikimi onun kedi astarına sürtmeye başladım. Gözleri kapandı. Dişleriyle dudaklarını bastırdı. Sonra sikime derinlemesine girdim ve onu yavaşça sikmeye başladım. Onu çok yavaş beceriyordum.

Pragu: Hızlı karo.

Sun'ın kafasını hızla sikmeye başladı. Bluzunun kuplarını indirerek mükemmel yuvarlak göğüslerine bastırıyordum ama çok çabalıyordum.

Daha sonra yardım istedi. Şimdi ben oturdum, o da yanıma oturdu. Uzun süre sikişmeye devam etti, penisimin her santimini hissetti. Onu bu şekilde becerdikten sonra hızı arttı. Benim çevremde taburcu olacağı söyleniyordu.

Onun inleme sesi de kafamı boşalttı. Bundan sonra Praju dedi ve külotuyla kendini temizledi ve aynı tişörtü giydi. Bu sefer ben de çok zaman geçirmiştim.

Dışarı çıkıp kanepeye uzandım. Ertesi gün Pazar olduğundan ofiste herhangi bir gerginlik yoktu. Sabah Praju bizi aradı. Açık pembe bir sari giyiyordu ve ardından Raman da arkadan geldi. Ayrıca boynunda bir sürü aşk ısırığı vardı. Anubhav hiç tereddüt etmeden şunları söyledi:

Anubhav: Kardeşim yatağımızda yatıyor. Birisi çok gürültü yapmış.

Praju Sharma şarkı söyleyip yürümeye devam etti.