Onu kendime bağlayarak kenetliyordum

Meteorfall

Administrator
Yönetici
Uzun zamandır evliyiz ve yatak odasında oldukça maceraperest olduğumuzu düşünüyorum.

Yıllar boyunca birçok gece planladım. Bir keresinde ona bir sutyen, külot, jartiyer ve naylon çorap takımı aldım. Yemek odasına koydum ve üzerine giymesi ve gül yapraklarını yatak odasına kadar takip etmesi için talimatlar içeren bir not yazdım. Yatakta gül yaprakları ve odayı dolduran mumlar vardı, orada onu bekliyordum.

Başka bir zaman bir masaj masası ve biraz hindistan cevizi vanilyalı masaj yağı aldım. Şimdi bu eğlenceli bir rol yapma oyunuydu ve belki bir sonraki hikayem.

Ve sonra ona ilk oyuncağını aldığım zaman vardı: gerçekçi bir yapay penis. Bunu almamın sebebi, klitorisini yaladığımı hissetmek ve aynı zamanda beni içinde hissetmek istemesiydi.

Ayrıca, onun arkadan onu alırken benim sikimi ağzına almasını izlemek istediğim için bir vantuzlu yapay penis de aldım. Bu benim için biraz fazlaydı! Bunu ilk yaptığımızda, önümde eğildi ve vantuzlu yapay penisi içine alırken inledi ve tam da bununla birlikte, ben çoktan boşalmak üzereydim!

Bunlar mutlu evlilik hayatımıza dair sayısız örnekten sadece birkaçı.

Ancak, tam olarak denemediğimiz bir şey hafif bir bağlama. Bunu biraz denedik, örneğin bir cübbenin kayışını kullanarak ellerini birbirine bağlamak ve bir göz bağı kullanmak gibi. Ama bunu değiştirecektik.

Yetişkin oyuncakları sitesine bakıyordum ve gözüme bir şey çarptı: yatağın altına gizlenebilen ve gerektiğinde çıkarılabilen bir kayış sistemi. Zihnimde çarklar dönmeye başladı ve farkına varmadan yeni bir paket eve doğru yola çıktı. Geldiğinde, Noel'deki bir çocuk gibiydim. Sistem yatağın altına yerleştirilmek üzere tasarlanmış ve bilekler ve ayak bilekleri için kayışlar yatağın yanlarından dışarı çıkıyor ve her iki ucunda Velcro bulunan yumuşak manşetler var. Hemen kullanılmayacağını bilmeme rağmen açtım ve hayran kaldım. Nasıl kullanacağımızı planlamaya başladım ve nasıl gideceğini düşünmek bile beni hemen sertleştirdi.

Birkaç hafta sonra arabayla yaklaşık 90 dakika uzaklıktaki bir kasabada gideceğimiz bir konser vardı, bu yüzden bir gece otelde kalmayı önerdim ve hemen kabul etti. Her şey planlanmıştı, tek soru, onun haberi olmadan koşum takımını yatağın altına nasıl yerleştireceğimdi. Bu soruyu kısa sürede cevapladım!

O gün daha erken saatlerde havuzdaydık ve ben "biraz içecek almaya gittim." Bunun yerine yukarı odamıza koştum. Bağlayıcıları paketlemiştim ve tam istediğim gibi katlamıştım, böylece çıkarıp hemen kurabilirdim. Yerleştirdim ve kayışları olabildiğince gizli tuttum. Ayrıca duyularını geliştirmek için bir göz bağı da paketlemiştim. Havuza geri döndüğümde, izimi kapatmak için barda oluşan uzun kuyruktan şikayet ettim.

O gecenin ilerleyen saatlerinde, harika konsere ve after party'ye katıldık. Odaya döndüğümüzde ikimiz de biraz çakırkeyiftik. Eşim şampanya açarken ben duş aldım ve sonra o da ben askıları yerine çekerken duş aldı. Kurulandıktan ve güzel tenine hoş kokulu bir losyon sürdükten sonra, onu banyoda karşıladım ve yatakta ne olduğunu görmeden önce gözlerini bağladım.

İlk başta şaşırdı ama sonra kıkırdadı, "Aman Tanrım, ne...?"

"Daha fazla konuşma," dedim. "Seni gitmen gereken yere götüreceğim."

Çıplak vücudunun arkasına geçtim, ellerimi kalçalarına koydum ve onu nazikçe banyo kapısından ittim. Yatağa yaklaştığımızda onu kendime doğru çektim, uzun, kıvırcık saçlarını yolumdan çektim ve nazikçe boynunu öptüm. Ağzını açtı ve bir inleme çıkardı. O inleme ve vücudumun ona sürtünmesi, aletimin dikkatini çekmesini sağladı. Kıçını tam aletime doğru manevra etti, aletim kıç yanaklarının arasındayken çatlağını kıpırdattı. Yavaşça geri çekildim ve kaşlarını çatarak bir şeyler söylemeye başladı.

Tekrar dedim ki, "Konuşmak yok. Seni yakaladım. Bu gece benimsin."

Onu sırt üstü yatağa yatırdım, sırtının her iki yanını okşadım ve başımı indirip karnını öptüm. Aşağı uzandı ve elleriyle saçımı kavradı.

"Kurallara göre oynamayacaksan..." diye uyardım, hafifçe tenini ovmaya ve boynunu, karnını ve bacaklarını öpmeye devam ederken sesim kısıldı.

Heyecanla inledi ve tekrar bana dokundu.

"Seni uyarmıştım!" Kollarını başının üzerine doğru açtım ve bileklerini sabitledim.

Penisim bacağına ve tümseğine sürtünürken bir nefes verdi. Sağ manşeti tutup bileğine taktım ve yüksek sesle kıkırdadı ve bir "Ooooh" sesi çıkardı. Sol bileğini de kelepçeledikten sonra işimin bittiğini düşünmüş gibiydi. Onları çekti ve hiçbir yere gitmeyeceğini anladı.

Ayağa kalktım ve yatağın altına doğru hareket ettim. Bacak kayışlarını yatağın kenarına doğru daha fazla gevşettim, böylece bacaklarını açabilir ve topuklarını kıçına doğru hareket ettirebilirdi. Sağ bileğini kelepçelediğimde uzun bir nefes verdi ve sertçe nefes almaya başladı. Sol bileğini kelepçeledim ve dudaklarında bir gülümseme belirdi. Ona o gülümsemeyi sevdiğimi söyledim ve o dudakları benim için yalamasını söyledim.

Sonra geri çekildim ve yatağa bağlı ve gözleri bağlı çıplak karıma hayranlıkla baktım. Elimden geldiğince dayandım ve kıvranmaya başladığında yatağın başına en yakın tarafına yürüdüm. Eğildim, boynunu öptüm ve başını bana doğru yana çevirdim. Penisimi başından yaklaşık bir ayak uzakta tuttum ve okşamaya başladım.

Çıkardığım seslerden ne yaptığımı biliyordu. Ağzını açtı ve ben hareket ettim, bir dizimi yatağa koydum ve sert penisimi ağzına koydum. Başımı zevkten geriye attım - çok güzel hissettirdi! Dili penisimin ucunu çalıştırdı, ben de orada asılı bıraktım. Başının etrafında daireler çizerek dolaşmak zevkti. Başını yukarı aşağı hareket ettirmeye çalıştı ama gerçekten hareket edemiyordu, bu yüzden onun için hareket etmeye başladım, beni emerken ağzını becerdim.

Spermin biriktiğini hissederek tekrar geri çekildim ve o kaşlarını çatarak iç çekti ve daha fazlası için ağzını açtı. Şakacı, cilveli bir hareketle ona dilini dışarı çıkarmasını söyledim ve penisimin ucunu diline koydum. Üzerinde çok fazla ön sıvı vardı ve o bunu takdir edici bir "Mmmm" ile yaladı.

Bağlanmış ve hareket edemediği için çıplak vücuduna tam erişimim vardı. Boynundan başlayıp omuzlarına doğru ellerine, omuzlarının etrafından göğüslerine, meme ucunun kenarına (meme ucuna dokunmamaya dikkat ederek) ve vücudunun yanlarına kadar her yerini öptüm. Sonra kalçasının etrafını öptüm, sadece uyluğunun iç kısmının üst kısmına değecek kadar. Şimdi inliyor ve ağır nefes alıyordu. Yatağa dokunmadan kalktım ve eğilip sert meme ucunu ağzıma koyup etrafında daireler çizdim. Zevkten sırtını yataktan kaldırdı, daha da yüksek sesle inlerken meme ucunu ağzıma sundu. Birkaç dakika o meme ucu üzerinde çalıştım.

Sonra karnını ve yarığının üst kısmını öpmeye geri döndüm. Işıkları açık bıraktım böylece altımda bu güzelliği hayranlıkla izleyebilirdim, ama aynı zamanda onun hareketlerini izlemeyi ve yüz ifadelerini görmeyi de seviyorum.

Bacaklarının arasından aşağı doğru çalıştığımda, çok ıslaktı. Vajina dudaklarının bir tarafını yaladım, her iki tarafta aşağı ve yukarı inerken onları emdim. Onu tahrik ederken irkildi. Tekrar ayağa kalktım, vücudunun üzerine eğildim ve meme ucuna yaptığım şeyin aynısını yaptım, ama ıslak vajinasına. Başka hiçbir yerine dokunmadan, dilimi doğrudan vajinasının içine soktum ve klitorisinin ortasından yukarı doğru yaladım. Bir zevk çığlığı attı. Tekrar yaptım, sonra tekrar. Bacaklarını açmak için topuklarını yukarı kaldırdı.

Sonra kendimi indirdim ve kollarımı onun kıçının ve bacaklarının altına doladım ve yüzümü onun amına gömdüm. Tadı çok güzeldi! Dilim olabildiğince derine girerek onu becermek ve klitorisinin etrafında şakacı bir şekilde parmaklamak ve daireler çizmek arasında gidip geliyordum.

Boşalmaya yaklaştıkça inleme üstüne inleme duydum ve kendimi yatağa sürtüyordum. O klitorisin üzerinde kalsaydım, boşalacaktı. Ama daha çok ne istediğini biliyordum.

Dilim hala onun amında çalışırken, daha önce yakınına yerleştirdiğim yapay penise uzandım. O kadar ıslaktı ki, kayganlaştırıcıya gerek yoktu. Yapay penisi amında yukarı aşağı ovaladım ve ne olacağını bilerek güldü.

Gerçekçi penisimi onun deliğine soktum ve o, "EVET!" diye bağırdı.

Kolları ve bacakları kısıtlamalara karşı çekiyordu ama kilitliydiler. Çalıştığı için çok gururluydum ve vücudunun hareket etmesini izlemekten çok zevk aldım.

Parıldayan yapay penisi yavaşça onun vajinasına sokup çıkardım. Vajina dudakları onu kavradı, kalçalarını her aşağı doğru itmede kaldırmaya çalışırken onu dışarı çıkarmak istemedi.

Hazır olduğunu bildiğimden, o yapay penisin tepesinden klitorisine kadar yaladım. Sonra klitorisini dişlerimin arasına nazikçe sıkıştırdım ve onu yapay penisle daha hızlı ve daha hızlı becerirken dilimle daha hızlı ve daha hızlı şaplattım.

Birkaç saniye içinde, "Boşalıyorum, boşalıyorum!" diye bağırdı. Ayak parmaklarını kıvırdı ve vücudunu o yapay penisin etrafında sıktı. Boşaldığında çok fazla klitoris uyarımına dayanabiliyor, bu yüzden zevk dalgaları vücudundan fışkırırken onu yalamayı bıraktım. Bir dakika sonra, zıplamayı bıraktı ve yapay penisi çıkardım. Yanına koydum ve amının derinliklerine yaladım. Spermini yaladığımda tekrar zevkten inledi. Boşaldığında tadının nasıl olduğunu seviyorum.

Yüzümü sildikten ve nefes almasını sağladıktan sonra bacaklarının arasına girdim ve bacaklarını açmak için ayak bileklerini yukarı ittim. Titreyen penisimi aldım ve tıraşlı am deliğine girmesini izledim. İkimiz de zevkten inledik.

İçine girip çıkarken, yukarı uzanıp göz bağını çıkardım. Onu becerdiğimde gözleri kocaman açıktı ve bana bakıyordu. Eğildim, böylece şaftımın tepesi klitorisine daha da yakınlaşacaktı ve ihtiyacı olan tek şey buydu—tekrar boşaldı. Göz teması kurmaya ve gözlerini kapatmamaya çalıştı ama zevki çok fazlaydı ve gözlerinin başının arkasına doğru yuvarlanmasını izledim.

Uyluklarımda bir dürtü başladı ve doğrudan penisimin ucuna kadar çıktı. Gittikçe daha hızlı gitmeye başladım ve penisim patladı. Penisimden onun amına fışkıran sperm fışkırıyordu. Boşalma inanılmaz derecede muhteşem hissettirirken yüksek sesle inledim. Ecstasy dalgası ikimizi de ele geçirdi.

Kollarını ve bacaklarını serbest bıraktım ve birbirimize tatmin olmuş bir şekilde düştük. Hemen uykuya daldık. Ertesi sabah bana çok düşünceli olduğum ve bu deneyimi planladığım için mutlu ve tatmin olmuş bir kız olduğunu söyledi. Tekrar sikimi emerek ve arkadan becermeme izin vererek bana teşekkür etti.