Octavia Red, Nubile Films Sahnesinde Yeni Pencere Açıyor

Meteorfall

Administrator
Yönetici
1737653111703.pngÇilek sarısı bal rengi Octavia Red, 32DDD'leri ve muhteşem kalçasıyla dünya çapındaki hayranlarını büyülüyor ve yeni Nubile Films sahnesinde her kıvrımını vurgulayan iç çamaşırları ve neredeyse uçmasını sağlayacak kanatlar giyiyor.

“It's So Good When She's Bad – S20:E10” Jay Romero'nun yatakta rahatlayıp Octavia Red'in tamamen siyah iç çamaşırı takımı ve süet topuklu ayakkabılarını giymesini izlemesiyle açılıyor. Yaklaşıyor ama bir kostüm partisine gidiyorlar. Octavia dışarı çıkmak için fazlasıyla ateşli görünüyor ve Jay partideki her erkekle dövüşmek istemiyor. Bu yüzden Octavia siyah kanatlarını seçtikten sonra onu içeride kalmaya ikna ediyor. Octavia onun üstüne çıkıyor ve Jay memelerini serbest bırakıp meme uçlarını emmesini sağlıyor. Jay çok sert ve Octavia ters kovboy pozisyonu için üstüne atlamadan önce sertliğini serbest bırakmak için vücudundan aşağı doğru ilerliyor, emiyor ve okşuyor. Sonra Jay, Octavia'yı dizlerinin üzerine çökertiyor ve köpek pozisyonunda becerdikten sonra misyoner pozisyonunda bitiriyor ve parayı meşhur göğsüne koyuyor.

“Güzel iç çamaşırları ve kanatlar giymeyi ve bir röntgenciye sahip olmayı seviyorum. Beni gerçekten ateşlendiriyor. Sahne çok gerçekçiydi. Böyle giyinerek bir kostüm partisine giderdim. Umarım Nubiles üyeleri ve hayranlarım bu sahnenin tadını çıkarırlar,” diyor Octavia Red.

“It's So Good When She's Bad – S20:E10” filminin fragmanını ve özel sahnesini Nubile Films'de izleyin .