Beni Kudurtan Kuzenimle Beraber Oluyordum

Hikayeabla

Moderator
Beni ne azdırır?

Basitçe söylemek gerekirse, karım ve onun azgın olması. Bu çok içgörülü bir cevap olmayabilir, ama doğru.

İşte geçen geceden bir örnek.

Ona sırt masajı yapmayı seviyorum. Çıplak tenine masaj yapmak için gömleğinin altına girdiğimde, hemen hemen anında sertleşiyorum.

Bu özel gecede, bana guruldamaya ve bunun iyi hissettirdiğini söylemeye başladı. Erojen bölgelerine yaklaştıkça tüylerimin diken diken olduğunu hissetmeye başladım. Sık sık yaptığı gibi yan tarafına yattı, böylece parmaklarım ve ellerim sırtından göğüslerine doğru yön değiştirebiliyordu.

Meme uçlarına daha da yakınlaştım ve sonunda sert meme uçlarının üzerinde yumuşakça bir el gezdirdim. Bu her zaman ondan ağır bir nefes çıkarırdı ve aynı zamanda onun amının ıslandığını biliyordum, bu da beni daha da sertleştirdi.

Tüm kıyafetlerini tek tek çıkarmaya başladım. Önce gömleğini, sonra pijama şortunu. Kıçını, iç uyluklarını ve alt sırtını masaj yapmaya başladığımda külotunu çıkarmadım. Sırtını ve boynunu öptüm, sonra tekrar aşağı doğru öptüm, ta ki külot çizgisine gelene kadar. Parmaklarım külotuna yapıştı, çıkarmak zorundaydılar.

O an daha fazla dayanamadım. Külotunu çıkardım, o güzel, büyüleyici kıçını ortaya çıkardım ve külotu odanın karşısına fırlattım.

Beni tahrik etmek ve daha da yakına çekmek için kıçını biraz oynattı. Derin doku masajı ve parmak uçlarımla hafif, tüylü dokunuşlar arasında gidip gelerek masaj yapmaya başladım. Kıç çatlağında yukarı aşağı dans ettim, güzel küçük amına daha da yaklaştım.

Bu rutinde bundan sonra ne olacağı birçok faktöre bağlıdır. Çok azgın olduğunda, her zaman ona girmemi ister. Ama genelde bunun daha uzun sürmesini isterim, bu yüzden onu tahrik etmeye devam ederim. Duştan yeni çıkmışsa, tatlı amını dilimle daha fazla yıkamam gerekir. Bu gece yaptığım şey bu.

Yüzüstü yatarken dilimi ona doğru daldırmak zor olabilir, bu yüzden onu tüm götünden öperek başladım. Çok tatlı. Mırıldandı, inledi ve bana teslim olmaya başladı. Son zamanlarda bacaklarını açmayı ve kalçalarını daha iyi erişim sağlayacak şekilde eğmeyi öğrenmişti. Bunu yaptığında, kasıklarımın derinliklerinde bir karıncalanma hissediyorum. Yüzümdeki tüm yaramaz yerlerini sürtmeye başladığında, öfkeli ereksiyonum daha da sertleşemiyor!

Karım tatlı, kadınsı bir kadın. Uygun bir ön sevişmeyle ne kadar kirli, ıslak ve vahşi olabileceğini bilmek çok tahrik edici. Hem beden dilinde hem de konuşmasında tüm engellerini bir kenara attı. "Sikini içime sok," diye talep ediyor. Sadece tutku nöbetlerinde bu kelimeyi söyler. Onun bunu başka türlü kullandığını hiç duymadım.

Ama sözleri beni tahrik etse de, bu kadar çabuk razı olamazdım - daha çok takılmam gerekiyordu! Onu yalamaya ve öpmeye devam ettim, sonra isteksizce amından ayrıldım ki yuvarlanıp kendini bana daha da fazla gösterebilsin.

Öpücüklerim gövdesinin yukarısına doğru gitti, iyi bir ölçü için göğüslerinde durdu ve sonra sonunda dudaklarıyla buluştu. Sikimin başı onun amının girişini bulduğunda öpüştük. İçine girmeden her yerini ovuşturdum. O bunu talep etmeye devam etti.

O kadar lezzetli bir şekilde ıslaktı ki, aletin onun sularında boğuluyordu. Çok yavaş bir şekilde, kısa, kışkırtıcı vuruşlarla, henüz tam olarak içine girmeden ilerledim. Yavaş yavaş daha da fazla ittim, daha da derine ve daha da derine girdim.

Sonunda tüm vücudumu içine soktuğumda, "Ah, kendini çok iyi hissediyorsun!" diye fısıldadı.

Neredeyse onun sözlerinden boşalıyordum, bu yüzden orada kaldım ve derinlerde kalırken dairesel hareketlerle yavaşça onun amına girmeye başladım. Bu genellikle onu birkaç dakika içinde boşaltır.

Bunların hepsini sevdim! Orgazmının tadını çıkarması beni inanılmaz tahrik ediyor ve doruk noktası sonunda kendimi boşaltmam için beni özgür bırakıyor. Yapmamaya çalıştım - daha uzun sürmesi için - ama o genellikle yaptıktan sonra boşalmam konusunda ısrar ediyor, bunun benim için biraz dinlenene kadar son olduğunu biliyor. Bir dakika dinlenmesini ve tekrar içeri girmesini tercih ederim ama beni doruğa ulaştırmak için zorlanıyor gibi görünüyor.

Bizi üstte olacak şekilde manevra etti, beni aşırı hassas klitorisinden uzaklaştırdı ve aletini yukarı aşağı sürmeye başladı. Haz beni hızla ele geçirdi ve içinde patladım.

Her neyse, beni gerçekten sertleştirmesinin yolu bu. Onu becermeyi seviyorum! Şimdi yapmak istiyorum ama o yapamıyor, bu yüzden onu tahrik etmeyi, ovmayı ve yalamayı hayal etmek zorunda kalıyorum, ta ki o tatlı emri tekrar alana kadar: "Sikini içime sok!"