Orta Yaşlardaki Teyzemle Yakınlaştıktan Sonrası

Meteorfall

Administrator
Yönetici
Herkese merhaba! Önceki hikayem olan Leziz Yeni Ufuklar'da harika bir evlilik yatağı deneyiminden bahsetmiştim , bu yüzden daha fazla bağlam istiyorsanız lütfen okuyun, çünkü kullandığım dilin çoğu o hikayeyle de bağlantılı. Kullanılan dil özellikle çok kaba olursa özür dilerim. Prensip olarak asla güçlü bir dil kullanmayız, ancak duyusal bağlamlarda, özellikle aşırı bunaltıcı durumlarda, kendiliğinden kullanırız.

İlişkimiz, geleneksel bir eş teslimiyetinden, yatak odasının içinde ve dışında aynı temaya daha güçlü ve erotik bir şekilde bağlı bir şeye dönüştü. Evlilik bağlamında her zaman ilgilenilmek ve sorumlu tutulmak istedim, ancak bu doğa, kocamın rolü içinde olduğu gibi çok büyük ölçüde gelişti. Ona olan sevgimin, saygımın ve teslimiyetimin bir sembolü olarak "Efendim" diyorum. Bana Kraliçesi gibi davranıyor ve kelimelerin ötesinde önemsiyor.

Benim bu teslimiyetimin bir kısmı, ondan daha fazla çocuk sahibi olma yönündeki biraz fantastik bir arzudur. Beyefendi bana karşı her zaman anlayışlıdır ve eğer reddedersem asla hiçbir şeyi zorlamaz. Ancak, karşılıklı zevkimiz için bedenimi gönüllü olarak ortaya koyduğum bir evlilik bağlamında, onun seçimlerine ve görüşlerimi dikkate alma konusundaki nezaketine güveniyorum. Çocuklar istiyorum, ne kadar çok olursa olsun, Tanrı çocuklarını sevecekleri ve değer verecekleri kendi çocukları ile kutsar, bu yüzden buna açığım. Bu şekilde ifade edildiğinde birçok kişi için garip veya itici olabileceğini anlıyorum.

Konuşmalarımızda benden çok daha açıktı ve beni güzel bir buluşmaya çıkarma ve "birlikte sıkı ve uygun bir akşam" geçirmek için eve getirme arzusunu paylaşıyordu. Son günlerde bazı sıkıntılar nedeniyle pek fazla zamanımız olmamıştı.

Onun aklından geçenleri düşününce bile amım heyecanla sırılsıklam oldu. Uysalca kabul ettim, çünkü onun bizim için en iyi olduğuna inandığı şeyi planlayacağına güveniyordum.

Birkaç gün sonra, bir sabah geç vakitte ofisinden beni aradı:

"Sophia, Bayan L. ile iletişime geçme özgürlüğünü aldım. Yarın öğleden sonraya kadar Tara'ya bakmayı çok mutlu bir şekilde kabul etti. Bu öğleden sonra saat 2'de orada olacak."

Doğumdan sonra çocuğumuz yanımızda olmadan hiçbir etkinliğe veya geceye çıkmadığımızı itiraf edeceğim. Buna gerginlik deyin ama ikimiz de çocuğumuzu bir dadıya veya bakıcıya bırakmaya yanaşmıyoruz. İkimizin de ailesi uzakta yaşıyor, bu yüzden güvenebileceğimizi bildiğimiz tek yaşlı ve deneyimli kişi Bayan L.'ydi.

Beyefendinin ayrıntılara gösterdiği özeni ve kızımızın ben ona eşlik ederken güvende olmasını sağlamak için aldığı uygun önlemleri takdir ettim. Kendisine teşekkür ettim ve kısa bir süre sonra Tara bebeğimizi bakıcısıyla birlikte gönderdim, kızımız onu gördüğüne çok sevindi.

Bir süre sonra başka bir çağrı geldi, Sir "Erken eve döneceğim. Arabayı göl kenarındaki güzel restorana götüreceğiz. Rezervasyon için aradım. Sadece ikimiz için iyi bir yer olacak." dedi.

"Evet efendim. Bütün bunları benim için yaptığınız için teşekkür ederim..."

"Elbette. Ama senden bazı şeyler bekliyorum."

"Lütfen söyleyin efendim!" diye neşeyle sordum. "Ne olursa olsun yapmayı çok isterim!"

"Kırmızı renkte, harika bir satenden yapılmış hoş bir elbisen var," dedi dikkatle dinlerken. "İstediğini giyebilirsin, ama bu akşam o elbiseyi senden çıkarmak istiyorum."

Elbiseyi çıkarmak istediğini söylemesinde, beni sadece içinde görmekten ziyade, hoş bir erotiklik vardı. Niyetini açıkça belli ediyordu. Bunun, beni yatağımızda geveze bir enkaz halinde bırakmaya giden birkaç adımdan biri olduğunu fark ettiğimde omurgamda bir ürperti geçti, tohumu rahmimde Tanrı'nın içinde yeniden hayat yaratması için hazırlanmış, şiddetli bir ateşti.

“Evet efendim!” dedim, düşüncelerimi bir kenara bırakarak.

"İyi kız," dedi hafif bir kahkahayla. Onu memnun ettiğimi duymak hoşuma gitti.

Şimdi kendime bakmam gerekiyordu! Ev elbisemi hızla çıkarıp banyomuza girdim. Aynaya döndüm, saçımı çözdüm ve omuzlarıma düşmesine izin verdim. Beyefendi uzun saçlara olan takdirini dile getirmişti ve saçımı yumuşakça okşamayı severdi, bu yüzden ona bakmak ve onu iyi durumda tutmak benim için mutluluk verici bir şey.

Ellerim dikkatlice köprücük kemiğime, sonra da göğüslerime doğru ilerledi. Tomurcuklarıma dokunup çekiştirirken, dudağımı ısırdım ve kızardım. Kendi bedenimi izlemek, sevgili kocamın bu gece onu nasıl fethedeceğini düşünmek harika hissettirdi. Heves ve beklentiyle damlamaya başlamıştım.

Ancak Beyefendinin bir kuralı var: Cinsel zevk için kendime dokunma iznim yok, ancak onun açık izniyle ve yalnızca o orada hazır bulunabiliyorsa. Evliliğimizde bu tür birçok kural var ve dinamiğimiz hayatın tüm yönlerini kapsıyor (cinsel olanın sadece bir parçası olduğu). Kuralı hemen fark ettim, ellerimi çektim ve kıpkırmızı bir yüzle kıkırdadım. Zevke çok hazırlıklıydım ve zevkim kalıcı olarak Beyefendinin Perisi olmama dayanıyor.

Duş aldım, suyun beni tamamen temizlediğinden emin olarak, bana çiçeksi bir koku katan güzel bir vücut yıkama jeli kullandım. Vücuduma biraz losyon sürdüm -kollarıma ve bacaklarıma, göğüslerimin etrafına, boynuma ve son olarak da popoma. Oraya sürdüğümde, kuralları çiğnediğim için geçmişte aldığım disiplin dayaklarının şefkatini neredeyse hissedebiliyordum. İlişkimizden ve disiplinden zevk alıyorum -hem duygusal ve ilişkisel gelişim sağladığı için hem de ondan aldığım teslimiyetten aldığım içten sevinç nedeniyle. Ayrıca böylesine özel bir şekilde dokunulmanın duygusal sevinci de var.

Saten elbiseyi giydim ve aynaya baktım. Vücuduma çok dar değildi ve cildimi çok fazla göstermeden şıktı. Omuzlarımdan geçen askıları, göğüslerimi örten ama şekillerini gösteren fırfırlı bir üst çizgisi vardı. Neredeyse maksi uzunluğa kadar akıyordu. Üzerine beyaz bir hırka giydim ve saçımı Sir'in sevdiği şekilde yaptım. Sir'i mutlu edeceğine inandığım şekilde kendimi süsledikten sonra, kısa süre sonra motosikletinin sesini duydum.

Kapıya doğru koştum, kapıyı açtığımda elinde çiçeklerle onu orada gördüm. Üzerinde ofis gömleği vardı ama gömlek kollarını yukarı kıvırmış ve biraz açmıştı, böylece göğsünün en üstündeki kılları zar zor görebiliyordum. Kabul ediyorum, çok baştan çıkarıcıydı ve aurası her seferinde beni eriten türdendi.

"İyi akşamlar, canım." Yüzünde yumuşak ama anlayışlı bir gülümseme vardı ve gözleri hemen vücudumu okudu, göğüslerim ağır bir beklentiyle inip kalkarken. Birkaç saniye sürmüş olmalı ama çok daha uzun hissettiren bir süre boyunca, vücudumu incelerken sessizlik oldu.

"Merhaba efendim," gülümsedim ve çiçekleri aldım ve onları mutfağa koymak için hızla uzaklaştım. Kapının yanında beklerken ona geri döndüm.

"Sophia, çok güzel görünüyorsun." Kollarını bana doladı, kollarının serbestçe dolaşmasına ve sırtımın kıvrımlarını sıkıca kavramasına izin verdi.

"Mmm... teşekkür ederim, efendim," dokunuşlarını onayladığımı utangaç bir şekilde mırıldandım. Sonra dışarıya, arabaya götürüldüm.

Tam arabaya binmem için elini uzatacağı sırada durdu.

"Sophia, bir şeyi anlamanı istiyorum."

“Evet efendim?” diye sordum içtenlikle.

"Şimdi bu arabaya binersen, bu gece yatağımda son bulursun. Hiçbir meydan okuma, hiçbir gizli çaba yok. Bu gece çok katı bir amacım var."

Titredim, gözle görülür bir şekilde, gözlerimi aşağıda tutarak ve sevgili kocamın varlığından ve emrinden dolayı vajinamın titremesine neden olan hevesli bir utangaçlıktan parlak kırmızıya döndüm. Kulağıma eğilerek, derin, zengin sesi—ilkel bir arzunun ipucuyla—fısıldıyordu,

"Giysilerin üstünde olmayacak. Vücudun... çok memnun olacak. Anlıyor musun?"

“Ohhh…. Efendim…”

" Konuş. "

"Ben... evet... anlıyorum."

"İyi kız."

Bu cümleye neşeyle gülümsüyorum. Ben onun iyi kızıyım ve kocamı memnun etmeyi seviyorum. Sadece yatak odasında değil, her yerde. Pişirdiğim yemeği, onun zevki ve mutluluğu için yaptığım küçük şeyleri, hatta beni banyoda veya alışverişe çıkarken şımartırken bana öyle seslendiği günleri sevmesini seviyorum. Onun arzularını yerine getirmeyi, o arzulardan biri olmayı çok istiyorum.

Ellerimi kucağımda kavuşturarak sessizce arabaya bindim. O da arabaya bindi ve restorana doğru yola koyulduk. Pencereden akşam güneşine ve hayatın davuluna bakarken araba sessizdi.

Beyefendi söz aldı: "Planlarım var, Sophia. Bu yüzden hiçbir şey için endişelenme, sadece rahatla."

"Tara konusunda biraz endişeliyim."

"İyi olacak. Kızımızı Bayan L gibi biri dışında kimseye emanet etmem; yeterince ev işi ve annelik yaptın. Bunların hepsi güzel ve minnettarım, ama bu geceyi tüm bunlardan uzakta geçir."

"Evet efendim, sanırım uzun zamandır ikimiz baş başa yemeğe çıkmıyoruz."

"Kesinlikle, ve iyi depolanmış stresi uygun yerlerde serbest bırakmam gerekiyor."

Beyefendinin ifadesi çok gerçekçiydi, ama tabii ki hangi "stresi" serbest bırakacağını ve o "uygun yerlerin" nerede olacağını biliyordum. Yüzümü ellerimle sakladım, inanılmaz derecede telaşlıydım.

"Şimdi kızar canım, şimdi kızar. Daha sonra bunu yapacak ne nefesin ne de zamanın olacak."

Kısa süre sonra güzel bir göl kenarı restoranına vardık ve sevgili kocam beni içeri aldı ve göl manzaralı bir masaya oturduk. Etrafıma bakarken sakinleştirici bir caz çalıyordu, birbirinden epeyce uzakta, tamamen çiftlerle dolu masalar gördüm.

"Burası çok güzel bir yer, efendim."

"Hımm, öyle. Seni daha önce buraya getirmediğim için kendimden hayal kırıklığına uğradım."

Garson masamıza geldi ve eşim sipariş vermeye başladı (ki bu sık sık yaptığı bir şeydir).

"Önce deniz tarağından başlayalım, sonra da haşlanmış pisi balığımız olacak."

Sir'in en küçük şeylerde bile sorumluluk almasını seviyorum. Kur yaptığım dönemde veya evliliğimde hiçbir zaman gerçekten bir şey sipariş etmedim. Bir şey istersem ona söylerim ve o her zaman siparişi verir—bazen değişikliklerle, bazen de değişiklik yapmadan. Küçük görünüyor ama bana hoş gelen bir yanı var.

Güzel bir yemek yedik ve garson tatlı istemek için yanımıza geldi. Tatlıları ve tatlı ürünlerini severim ama Sir tatlı düşkünü biri değil. Onun izniyle, güzel ikramların tadını çıkarıyorum.

"Hadi canım, ne istiyorsan onu sipariş et, akşamın tadını çıkarmanı istiyorum, kesinlikle çıkaracağım."

Garson bana tercihimi sorduğunda neredeyse kıkırdayacak kadar kızardım. Serin bir yaz akşamı için harika olan karpuz granitasını aldım ve gülümseyerek yedim. Yemeğimizden sonra hesabı ödedi ve beni dikkatlice arabaya geri götürdü.

Kapıyı açtı ve " Hadi canım, içeri gir." dedi.

Sevgi dolu biri ama Beyefendi'nin o gece bir amacı vardı ve beni gerçekten mutlu etmekten keyif alırken, lafını da esirgemiyordu!

Eve doğru giderken eli uyluğumun üzerinde sıkıca ama sevgiyle duruyordu. Bu, ara sıra benimle yaptığı bir şeydi—özellikle de kendi başımıza seyahat ediyorsak—ve bana özel hissettirdi. Ancak, artan gerginlikten ne kadar rahatsız olduğumu düşününce, ürperdim ve epey kızardım.

"Sophia, söyle bana, bu araba kimin?"

Aniden sorduğu soruya şaşkınlıkla kaşımı kaldırdım. "Sizin, efendim."

"Evet. Yani, elimi arabama koyabiliyorum. Koltuğa, direksiyona, vites seçme düğmesine, her şeye."

“Evet efendim…”

"Benim olana dokunabilirim, Sophia." Eli elbisemin üzerinde yukarı kalktı, koyu ve damarlı tutuşu iç uyluğumu ve dizimi sıkılaştırdı. Sözleri ve kavrayışı karşısında nefesim kesildi, titredim ve hafifçe sızlandım. Neyin geleceğini biliyordum ve bunun için hem utangaç hem de muhtaçtım.

Eve vardığımızda kapımı açtı ve beni dışarı çıkardı. Boşa harcayacak bir saniye bile olmadan beni evimize ve yatak odamıza götürdü. Beyefendi gömleğini, çoraplarını ve kemerini çıkarıp pantolonunu gevşetti. Bu... eh, çok yaramaz hissettirdi. Ben onun karısıyım ve cinsel yakınlık benim kimliğimin sadece bir parçası ama sanki bu anda onun arzusunun bir nesnesiymişim gibi hissettim - bir kırıntı bile kalmadan tamamen tüketilmek.

"Ah, şimdi... Akşam yemeğini beğendin mi canım?"

Gülümsedim, yanaklarım kızardı. "Evet, efendim, yaptım."

"İyi, eminim ki sen de benim gibi buna ihtiyaç duyuyordun. Gel buraya." Eli benimkine uzandı ve beni kucağına çekti. Kucağında oturmayı çok seviyorum çünkü hislerimi, sıkıntılarımı ve düşüncelerimi paylaşmak için benim için önemli bir duygusal alan haline geldi. Bir erkek olarak, bana güvenli ve sağlam bir bahçe sağlıyor. Bahçelerden bahsetmişken, çiçek açan amım kesinlikle kızardı ve salyaları aktı, sahibine yaklaştığını biliyordu.

Kardiganım çıktı ve elleri beni sıkıca kendine doğru çekerken bacaklarım onun iki yanındaydı. Ellerim utangaç ve dikkatli bir şekilde göğsüne ve omuzlarına yaslandı, dudağımı ısırdım. Beklenti beni mahvediyordu!

"Bu gece sessiz, hımm?"

Sözleri karşısında telaşlandım ama parmaklarımın boş boş oynadığı göğüs kıllarına bakarak başımı salladım.

"Elbette bir hanımın kocasıyla bile olması gerektiği gibi."

Eli çenemi yukarı kaldırdı ve bir öpücük bekleyerek gözlerimi kapattım. Dudaklarımız harikulade bir öpücükle çarpışırken dudaklarının benimkilere doğru çekildiğini hissedebiliyordum. Dudakları dudaklarımı yuttu, dili ağzımı araştırdı ve ellerim gevşekçe onun üzerinde yatarken ve vücudum bilinçsizce ona yaklaşırken, neredeyse ona sürtünüyordu. Beyefendinin elleri arkamdan boynumu kavradı, dudaklarımdan uzaklaştı. Nefesim titredi, gözlerim çırpındı ve sızlanan tonum tatlı bir şekilde sahiplenilmek için yalvardı.

"Aman, aman, çok heyecanlısın, değil mi? Ne istiyorsun, Sophia?"

"Efendim..." Hafifçe sızlandım ve eli sertçe kıçımı ovuşturdu, çimdikledi ve çekti, titrememe ve inlememe neden oldu. İnlemelerimi bastırmaya çalıştım ama başaramadım.

" Sözlerini kullan, Sophia ." Sakin kontrolüne karşı konulamazdı ve bundan titrek zevk sesleri çıkardım.

"Ben... öpebilir misin... benim..."

ŞAPKAL

“Ahhhhhh…… Sirrrrr…”

" Daha yüksek sesle söyle canım. "

"Amcığım, amımı öpebilir misin lütfen?"

Gülümsedi, arzularımın ne kadar şehvetli ve uygun motivasyonla açığa çıktığına içtenlikle güldü. Sırt üstü yatırıldım ve elbisem hızla çıkarıldı. Sadece bir bralet ve bir külot kaldı. Dudakları ayaklarımda ve kaval kemiğimde gezindi, beni onaylayarak mırıldandı. Ellerim ona uzanıyordu ve o da onları nazikçe ellerinin arasına alıp öptü.

Tamamlanmanın tadını çıkarıyorum, paylaştığımız birleşme ve şehvet eyleminden hoşlanıyorum—ama en çok buna bayılıyorum: beni öpmesi, tenimde kırmızı noktalar ve dudaklarının izleriyle beni işaretlemesi—elleri yuvarlak uyluklarımı ve kalçalarımı yoğururken ve kavrarken öpüşmemiz. Böyle bir şekilde yenmek, bir su birikintisine dönüşmek harika bir duygu. Su birikintilerinden bahsetmişken...

"Canım, buna bak." Kralımın parmakları küçük tomurcuğumu ve yapraklarımı yokladı, teslim olma arzusuyla sırılsıklam olduğumda üstünü ovuşturdu ve öptü. Eğilip bahçemin altından tepesine kadar tek hamlede, uzun ve sertçe yaladığında inledim ve ciyakladım.

"Oh, Masteeeerrrrr," diye inledim, parmakları ve dili üzerimde harikalar yaratırken. Bacaklarım titriyordu ve ayak parmaklarım kıvrılıyordu, o bunu yaparken ve ben de onun tutkumun nektarını vajinamdan içmesini sevgiyle izledim. Belki de daha fazlasını istediği için bacaklarımı başımın yakınına doğru itti, tereddüt etmeden vajinamın yapraklarını öpmesine ve emmesine izin verdi.

"Çok yumuşak, çok ekşi şekerli," diye homurdandı Beyefendi, çiçeğimin üzerindeki oral fetih hareketi devam ederken.

"Efendim, evet lütfen amımı öpün, lütfen amımı öpün!" diye bağırdım, parmakları şimdi hızla ve içeride büyük bir sertlikle dalgalanarak orgazma ulaşmamı sağladı. Elleri beni aşağıda tutarken sızlandım, çığlık attım, titredim ve kıvrandım. Beni orgazma ulaştıran oydu, kontrol edilemez bir şekilde çırpınıyordum, yine de bacaklarımı başımın yanına kaldırdı ve yalamaya ve öpmeye devam etti.

"Ah, efendim, yalvarıyorum, lütfen!" diye yalvardım, bunalmış bir şekilde. Ellerim saçlarına ve yüzüne dokunmaya gitti.

Eli uyluğuma vurup okşadı, çığlık atmama sebep oldu ve "Ellerini bağlayabilirim ve istediğimi yapabilirim, sınırlarını bil ." dedi.

"LÜTFEN AH CANIM, BUNU ALABİLECEĞİMİ BİLMİYORUM USTAM!"

Yemeğine kısa bir ara verip, "Umurumda değil" dedi.

Sözlerinde ve hareketlerinde çok fazla güç ve kontrol var. Efendim beni orgazma ulaştırdı ve gelecekte orgazm olmamı engelleyebilir. Her iki şekilde de benim için bir işkence, ama lezzetli bir işkence, her geçen gün daha da fazlasını istediğim buruk bir işkence. Öngörülemezliğin ve güç eksikliğinin tadını çıkarıyorum. Ben bir oyuncak, bir Periyim ve sevgilim tarafından oynanmak için varım.

Ve sevgilim o gecenin geri kalanında benimle nasıl oynadı.